Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34712
Title: | Some peculiarities of french cuisine (Деякі особливості французької кухні) |
Authors: | Дацько, С. О. Мамай, А. С. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Архипова, В. О. |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Дацько С. О., Мамай А. С. Some peculiarities of french cuisine (Деякі особливості французької кухні). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Архипова В. О. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 363. |
Abstract: | У доповіді подано опис найбільш яскравих особливостей національної кухні Франції, а також вплив регіональних відмінностей на традиції та харчові вподобання французів. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34712 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_363.pdf | 203.73 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.