Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34712
Title: Some peculiarities of french cuisine (Деякі особливості французької кухні)
Authors: Дацько, С. О.
Мамай, А. С.
metadata.dc.contributor.advisor: Архипова, В. О.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Дацько С. О., Мамай А. С. Some peculiarities of french cuisine (Деякі особливості французької кухні). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Архипова В. О. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 363.
Abstract: У доповіді подано опис найбільш яскравих особливостей національної кухні Франції, а також вплив регіональних відмінностей на традиції та харчові вподобання французів.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34712
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_363.pdf203.73 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.