Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34704
Назва: What is glycemic index? (Що таке глікемічний індекс?)
Автори: Висоцький, Г. Г.
Науковий керівник : Муравйова, О. М.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Висоцький Г. Г. What is glycemic index? (Що таке глікемічний індекс?). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Муравйова О. М. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 355.
Короткий огляд (реферат): Глікемічний індекс як показник, що відображає швидкість, із якою розщеплюється, перетворюючись на глюкозу, в організмі людини той чи інший продукт, є дуже важливим для кожного фахівця з харчування.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34704
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_355.pdf203.83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.