Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34673
Название: Особливості потреб сучасної людини з другої половини ХХ ст. і до нашого часу
Авторы: Хомутова, Я. В.
Научный руководитель: Малюк, Л. П.
Варипаєв, О. М.
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Хомутова Я. В. Особливості потреб сучасної людини з другої половини ХХ ст. і до нашого часу. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Малюк Л. П., Варипаєв О. М. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 343.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34673
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_343.pdf131.97 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.