Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34673
Title: Особливості потреб сучасної людини з другої половини ХХ ст. і до нашого часу
Authors: Хомутова, Я. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Малюк, Л. П.
Варипаєв, О. М.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Хомутова Я. В. Особливості потреб сучасної людини з другої половини ХХ ст. і до нашого часу. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Малюк Л. П., Варипаєв О. М. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 343.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34673
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_343.pdf131.97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.