Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34618
Название: Організаційна культура підприємства та розробка шляхів підвищення конкурентоспроможності туристичної компанії
Авторы: Родіна, В. О.
Научный руководитель: Забродська, Г. І.
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Родіна В. О. Організаційна культура підприємства та розробка шляхів підвищення конкурентоспроможності туристичної компанії. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Забродська Г. І. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 290.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34618
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_290.pdf132.74 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.