Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/34588
Назва: | Кріогенні нанотехнології дрібнодисперсних пюреізцитрусових тавивчення впливу низькихтемператур наактивність окиснювальних ферментів |
Автори: | Шитік, Д. Р. |
Науковий керівник : | Павлюк, Р. Ю. Берестова, А. А. |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Шитік Д. Р. Кріогенні нанотехнології дрібнодисперсних пюреізцитрусових тавивчення впливу низькихтемператур наактивність окиснювальних ферментів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Павлюк Р. Ю., Берестова А. А. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 156. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34588 |
Розташовується у зібраннях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
t_25.04.2013_1_156-156.pdf | 134.98 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.