Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/34588
Назва: Кріогенні нанотехнології дрібнодисперсних пюреізцитрусових тавивчення впливу низькихтемператур наактивність окиснювальних ферментів
Автори: Шитік, Д. Р.
Науковий керівник : Павлюк, Р. Ю.
Берестова, А. А.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Шитік Д. Р. Кріогенні нанотехнології дрібнодисперсних пюреізцитрусових тавивчення впливу низькихтемператур наактивність окиснювальних ферментів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Павлюк Р. Ю., Берестова А. А. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 156.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34588
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_1_156-156.pdf134.98 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.