Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/34588
Название: | Кріогенні нанотехнології дрібнодисперсних пюреізцитрусових тавивчення впливу низькихтемператур наактивність окиснювальних ферментів |
Авторы: | Шитік, Д. Р. |
Научный руководитель: | Павлюк, Р. Ю. Берестова, А. А. |
Дата публикации: | 2013 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Шитік Д. Р. Кріогенні нанотехнології дрібнодисперсних пюреізцитрусових тавивчення впливу низькихтемператур наактивність окиснювальних ферментів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Павлюк Р. Ю., Берестова А. А. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 156. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34588 |
Располагается в коллекциях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
t_25.04.2013_1_156-156.pdf | 134.98 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.