Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34586
Название: Розробка вітамінізованих сиркових желейних десертів із використанням натуральних вітамінних наповнювачів із ягід
Авторы: Чумак, Д. В.
Научный руководитель: Погарська, В. В.
Носіченко, Г. В.
Дата публикации: 2013
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Чумак Д. В. Розробка вітамінізованих сиркових желейних десертів із використанням натуральних вітамінних наповнювачів із ягід. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Погарська В. В., Носіченко Г. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 154.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34586
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_25.04.2013_1_154-154.pdf134.4 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.