Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34586
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.advisorПогарська, В. В.-
dc.contributor.advisorНосіченко, Г. В.-
dc.contributor.authorЧумак, Д. В.-
dc.date.accessioned2023-06-18T06:13:12Z-
dc.date.available2023-06-18T06:13:12Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationЧумак Д. В. Розробка вітамінізованих сиркових желейних десертів із використанням натуральних вітамінних наповнювачів із ягід. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Погарська В. В., Носіченко Г. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 154.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34586-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleРозробка вітамінізованих сиркових желейних десертів із використанням натуральних вітамінних наповнювачів із ягідuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_25.04.2013_1_154-154.pdf134.4 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.