Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34580
Назва: Вивчення впливу кріодеструкції на полісахариди та білки ягіджуравлини
Автори: Отрода, О. С.
Науковий керівник : Павлюк, Р. Ю.
Стоєв, С. С.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Отрода О. С. Вивчення впливу кріодеструкції на полісахариди та білки ягіджуравлини. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Павлюк Р. Ю., Стоєв С. С. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 148.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34580
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_1_148-148.pdf164.74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.