Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/34580
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorПавлюк, Р. Ю.-
dc.contributor.advisorСтоєв, С. С.-
dc.contributor.authorОтрода, О. С.-
dc.date.accessioned2023-06-18T05:55:58Z-
dc.date.available2023-06-18T05:55:58Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationОтрода О. С. Вивчення впливу кріодеструкції на полісахариди та білки ягіджуравлини. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Павлюк Р. Ю., Стоєв С. С. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 148.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34580-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВивчення впливу кріодеструкції на полісахариди та білки ягіджуравлиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_1_148-148.pdf164.74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.