Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34579
Назва: Технологія лактофер-ментованої капусти з використанням вакууму
Автори: Овчиннікова, Я. В.
Науковий керівник : Палвашова, Г. І.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Овчиннікова Я. В. Технологія лактофер-ментованої капусти з використанням вакууму. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Палвашова Г. І. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 147.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34579
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_1_147-147.pdf134.65 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.