Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34530
Название: Атрибути корпоративної культури підприємства ресторанного господарства McDonald's
Авторы: Крамський, І. Ю.
Научный руководитель: Селютін, В. М.
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Крамський І. Ю. Атрибути корпоративної культури підприємства ресторанного господарства McDonald's. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Селютін В. М. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 275.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34530
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_275.pdf133.23 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.