Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34510
Title: Особливості антикризового стратегічного управління на торговельних підприємствах
Authors: Букрєєв, Р. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Пічугіна, Т. С.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Букрєєв Р. В. Особливості антикризового стратегічного управління на торговельних підприємствах. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Пічугіна Т. С. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 257.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34510
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_257.pdf132.58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.