Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34510
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorПічугіна, Т. С.-
dc.contributor.authorБукрєєв, Р. В.-
dc.date.accessioned2023-06-16T10:18:37Z-
dc.date.available2023-06-16T10:18:37Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationБукрєєв Р. В. Особливості антикризового стратегічного управління на торговельних підприємствах. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Пічугіна Т. С. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 257.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34510-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleОсобливості антикризового стратегічного управління на торговельних підприємствахuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_257.pdf132.58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.