Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/34488
Назва: Аналіз процесів заморожування курячих субпродуктів
Автори: Мольський, О. С.
Науковий керівник : Потапов, В. О.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Мольський О. С. Аналіз процесів заморожування курячих субпродуктів. Електроенергетика, електромеханіка та технології в АПК: наукові пошуки молоді: матеріали Всеукраїнської наук.-практ. конф., 11 квітня 2023 р.; наук. кер. В. О. Потапов. Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2023. С. 163
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34488
Розташовується у зібраннях:Матеріали Всеукраїнської науково-практично конференції "Електроенергетика, електромеханіка та технології в АПК: наукові пошуки молоді"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Konf_YeYET_APK_MOLOD_23-164.pdf69.93 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.