Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34488
Название: Аналіз процесів заморожування курячих субпродуктів
Авторы: Мольський, О. С.
Научный руководитель: Потапов, В. О.
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Мольський О. С. Аналіз процесів заморожування курячих субпродуктів. Електроенергетика, електромеханіка та технології в АПК: наукові пошуки молоді: матеріали Всеукраїнської наук.-практ. конф., 11 квітня 2023 р.; наук. кер. В. О. Потапов. Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2023. С. 163
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34488
Располагается в коллекциях:Матеріали Всеукраїнської науково-практично конференції "Електроенергетика, електромеханіка та технології в АПК: наукові пошуки молоді"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Konf_YeYET_APK_MOLOD_23-164.pdf69.93 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.