Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/34488
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorПотапов, В. О.-
dc.contributor.authorМольський, О. С.-
dc.date.accessioned2023-06-15T20:30:40Z-
dc.date.available2023-06-15T20:30:40Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationМольський О. С. Аналіз процесів заморожування курячих субпродуктів. Електроенергетика, електромеханіка та технології в АПК: наукові пошуки молоді: матеріали Всеукраїнської наук.-практ. конф., 11 квітня 2023 р.; наук. кер. В. О. Потапов. Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2023. С. 163uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34488-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleАналіз процесів заморожування курячих субпродуктівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали Всеукраїнської науково-практично конференції "Електроенергетика, електромеханіка та технології в АПК: наукові пошуки молоді"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Konf_YeYET_APK_MOLOD_23-164.pdf69.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.