Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34488
Title: Аналіз процесів заморожування курячих субпродуктів
Authors: Мольський, О. С.
metadata.dc.contributor.advisor: Потапов, В. О.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Мольський О. С. Аналіз процесів заморожування курячих субпродуктів. Електроенергетика, електромеханіка та технології в АПК: наукові пошуки молоді: матеріали Всеукраїнської наук.-практ. конф., 11 квітня 2023 р.; наук. кер. В. О. Потапов. Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2023. С. 163
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34488
Appears in Collections:Матеріали Всеукраїнської науково-практично конференції "Електроенергетика, електромеханіка та технології в АПК: наукові пошуки молоді"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Konf_YeYET_APK_MOLOD_23-164.pdf69.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.