Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/34288
Title: Дослідження впливу вологості макаронного тіста на швидкість його випресування
Authors: Шкіря, В. В.
Турченко, З. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Гурський, П. В.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Шкіря В. В., Турченко З. О. Дослідження впливу вологості макаронного тіста на швидкість його випресування. Матеріали XV-го Міжнародного форуму молоді "Молодь і сільськогосподарська техніка у ХХІ сторіччі" 4-5 квітня 2019 р.; наук. кер. Гурський П. В. Харків: ХНТУСГ, 2019. С. 60.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34288
Appears in Collections:Матеріали XV-го Міжнародного форуму молоді "Молодь і сільськогосподарська техніка у ХХІ сторіччі"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezy_molod_i_sg_2019-60.pdf187.25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.