Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/34288
Название: | Дослідження впливу вологості макаронного тіста на швидкість його випресування |
Авторы: | Шкіря, В. В. Турченко, З. О. |
Научный руководитель: | Гурський, П. В. |
Дата публикации: | 2019 |
Издательство: | Харків: ХНТУСГ |
Библиографическое описание: | Шкіря В. В., Турченко З. О. Дослідження впливу вологості макаронного тіста на швидкість його випресування. Матеріали XV-го Міжнародного форуму молоді "Молодь і сільськогосподарська техніка у ХХІ сторіччі" 4-5 квітня 2019 р.; наук. кер. Гурський П. В. Харків: ХНТУСГ, 2019. С. 60. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34288 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали XV-го Міжнародного форуму молоді "Молодь і сільськогосподарська техніка у ХХІ сторіччі" |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
tezy_molod_i_sg_2019-60.pdf | 187.25 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.