Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34273
Название: Конкурентоспроможність підприємства як запорука ефективності його діяльності
Авторы: Ящук, І. М.
Научный руководитель: Лачкова, В. М.
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Ящук І. М. Конкурентоспроможність підприємства як запорука ефективності його діяльності. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Лачкова В. М. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 220.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34273
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_220.pdf125.85 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.