Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34273
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЛачкова, В. М.-
dc.contributor.authorЯщук, І. М.-
dc.date.accessioned2023-06-14T08:55:44Z-
dc.date.available2023-06-14T08:55:44Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationЯщук І. М. Конкурентоспроможність підприємства як запорука ефективності його діяльності. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Лачкова В. М. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 220.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34273-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleКонкурентоспроможність підприємства як запорука ефективності його діяльностіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_220.pdf125.85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.