Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34255
Title: Формування капіталу підприємства та оптимізація його структури
Authors: Настрадін, В. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Кропівцова, Н. І.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Настрадін В. В. Формування капіталу підприємства та оптимізація його структури. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Кропівцова Н. І. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 2. С. 204.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/34255
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_2_204.pdf125.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.