Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33911
Назва: Наукове обгрунтування комбінованих процесів та розробка ресурсозберігаючого устаткування для очищення овочевої сировини: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.12 - Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв
Автори: Терешкін, Олег Георгійович
Науковий керівник : Дейниченко, Григорій Вікторович
Місце роботи: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Ключові слова: комбінований процес;математична модель;овочева сировина;ресурсозбереження
Дата публікації: 2014
Видавництво: Харків
Бібліографічний опис: Терешкін О. Г. Наукове обгрунтування комбінованих процесів та розробка ресурсозберігаючого устаткування для очищення овочевої сировини: дис. ... д-ра техн. наук: 05.18.12 - Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв, наук. конс. Дейниченко Г. В. Харків, 2014. 596 с.
Короткий огляд (реферат): Дисертацію присвячено науковому обгрунтуванню комбінованих процесів та розробці ресурсозберігаючого устаткування для очищення овочевої сировини. Доведено необхідність створення і впровадження у виробництво екологічно безпечного універсального і багатоопераційного компактного устаткування, що дозволлить переробляти різні види овочевої сировини та випускати продукцію високої якості. Розроблено науково-теоретичні основи комбінованих процесів очищення овочевої сировини. Розроблено оригінальні методики та установки, за допомогою яких отримані експериментальні данні, що підтверджують адекватність висунитих теоретичних моделей процесів очищення овочів, а також ефективніість використання комбінованих способів та актуальність створення нового ресурсозберігаючого устаткування. Визначено раціональні режими та конструктивні параметри устаткування для проведення комбінованих процесів очищення плодів солодкого перцю, бульб картоплі та цибулі ріпчастої та розроблено апарати для їх реалізації. Розробленорекомендації щодо використання устаткування для очищення овочевої сировини комбінованим способом, технічну документацію та проєкт технічних умов на виготовлення експериментальних зразків. Встановлено підвищення технологічних показників комбінованих процесів очищення овочевої сировини з використанням інноваційного устаткування та його економічної ефективності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33911
Розташовується у зібраннях:05.18.12 – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
dys_Tereshkin_ 2014.pdf32.16 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.