05.18.12 – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв
: [7]
Collection home page
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 7 of 7
Issue Date | Title | Author(s) |
2021 | Моделювання процесу променевого теплообміну в елементах жарильного обладнання: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.12 – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв | Федак, Наталя Василівна; Костенко, Станіслав Миколайович; Харківський державний університет харчування та торгівлі |
2021 | Батраченко О. В. Науково-практичні основи вдосконалення машин для подрібнення м'ясної сировини: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.12 – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв | Осипенко, Василь Іванович; Батраченко, Олександр Вікторович |
2018 | Розвиток наукових основ гідродинамічного диспергування молочних емульсій: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.12 – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв | Дейниченко, Григорій Вікторович; Самойчук, Кирило Олегович |
2018 | Науково-теоретичні основи процесу різання харчових продуктів водополімерним струменем та розробка обладнання для його реалізації: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.12 - Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв | Дейниченко, Григорій Вікторович; Погребняк, Андрій Володимирович; Харківський державний університет харчування та торгівлі |
2017 | Розробка наукових основ індукованого тепломасообміну та його використання в процесах та обладнанні харчових виробництв: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.12 - Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв | Погожих, Микола Іванович; Пак, Андрій Олегович; Харківський державний університет харчування та торгівлі |
2017 | Підвищення ефективності роботи вовчків шляхом узгодження подачі та процесу подрібнення м'ясної сировини: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.12 - Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв | Осипенко, Василь Іванович; Філімонова, Надія Вікторівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі |
2014 | Наукове обгрунтування комбінованих процесів та розробка ресурсозберігаючого устаткування для очищення овочевої сировини: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.12 - Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв | Дейниченко, Григорій Вікторович; Терешкін, Олег Георгійович; Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 7 of 7