Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33911
Название: | Наукове обгрунтування комбінованих процесів та розробка ресурсозберігаючого устаткування для очищення овочевої сировини: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.12 - Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв |
Авторы: | Терешкін, Олег Георгійович |
Научный руководитель: | Дейниченко, Григорій Вікторович |
metadata.dc.contributor.affiliation: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Ключевые слова: | комбінований процес;математична модель;овочева сировина;ресурсозбереження |
Дата публикации: | 2014 |
Издательство: | Харків |
Библиографическое описание: | Терешкін О. Г. Наукове обгрунтування комбінованих процесів та розробка ресурсозберігаючого устаткування для очищення овочевої сировини: дис. ... д-ра техн. наук: 05.18.12 - Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв, наук. конс. Дейниченко Г. В. Харків, 2014. 596 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Дисертацію присвячено науковому обгрунтуванню комбінованих процесів та розробці ресурсозберігаючого устаткування для очищення овочевої сировини. Доведено необхідність створення і впровадження у виробництво екологічно безпечного універсального і багатоопераційного компактного устаткування, що дозволлить переробляти різні види овочевої сировини та випускати продукцію високої якості. Розроблено науково-теоретичні основи комбінованих процесів очищення овочевої сировини. Розроблено оригінальні методики та установки, за допомогою яких отримані експериментальні данні, що підтверджують адекватність висунитих теоретичних моделей процесів очищення овочів, а також ефективніість використання комбінованих способів та актуальність створення нового ресурсозберігаючого устаткування. Визначено раціональні режими та конструктивні параметри устаткування для проведення комбінованих процесів очищення плодів солодкого перцю, бульб картоплі та цибулі ріпчастої та розроблено апарати для їх реалізації. Розробленорекомендації щодо використання устаткування для очищення овочевої сировини комбінованим способом, технічну документацію та проєкт технічних умов на виготовлення експериментальних зразків. Встановлено підвищення технологічних показників комбінованих процесів очищення овочевої сировини з використанням інноваційного устаткування та його економічної ефективності. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33911 |
Располагается в коллекциях: | 05.18.12 – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
dys_Tereshkin_ 2014.pdf | 32.16 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.