Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33911
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorДейниченко, Григорій Вікторович-
dc.contributor.authorТерешкін, Олег Георгійович-
dc.date.accessioned2023-06-07T13:47:46Z-
dc.date.available2023-06-07T13:47:46Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationТерешкін О. Г. Наукове обгрунтування комбінованих процесів та розробка ресурсозберігаючого устаткування для очищення овочевої сировини: дис. ... д-ра техн. наук: 05.18.12 - Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв, наук. конс. Дейниченко Г. В. Харків, 2014. 596 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33911-
dc.description.abstractДисертацію присвячено науковому обгрунтуванню комбінованих процесів та розробці ресурсозберігаючого устаткування для очищення овочевої сировини. Доведено необхідність створення і впровадження у виробництво екологічно безпечного універсального і багатоопераційного компактного устаткування, що дозволлить переробляти різні види овочевої сировини та випускати продукцію високої якості. Розроблено науково-теоретичні основи комбінованих процесів очищення овочевої сировини. Розроблено оригінальні методики та установки, за допомогою яких отримані експериментальні данні, що підтверджують адекватність висунитих теоретичних моделей процесів очищення овочів, а також ефективніість використання комбінованих способів та актуальність створення нового ресурсозберігаючого устаткування. Визначено раціональні режими та конструктивні параметри устаткування для проведення комбінованих процесів очищення плодів солодкого перцю, бульб картоплі та цибулі ріпчастої та розроблено апарати для їх реалізації. Розробленорекомендації щодо використання устаткування для очищення овочевої сировини комбінованим способом, технічну документацію та проєкт технічних умов на виготовлення експериментальних зразків. Встановлено підвищення технологічних показників комбінованих процесів очищення овочевої сировини з використанням інноваційного устаткування та його економічної ефективності.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківuk_UA
dc.subjectкомбінований процесuk_UA
dc.subjectматематична модельuk_UA
dc.subjectовочева сировинаuk_UA
dc.subjectресурсозбереженняuk_UA
dc.titleНаукове обгрунтування комбінованих процесів та розробка ресурсозберігаючого устаткування для очищення овочевої сировини: дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.12 - Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництвuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
dc.contributor.affiliationХарківський державний університет харчування та торгівлі-
Appears in Collections:05.18.12 – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
dys_Tereshkin_ 2014.pdf32.16 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.