Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33880
Название: Морфологічні зміни у тканинах буряку під час операцій підготовки до заморожування
Авторы: Погожих, М. І.
Одарченко, А. М.
Одарченко, Д. М.
Карбівнича, Т. В.
Звягінцева, Г. Л.
Дата публикации: мая-2011
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Погожих М.І., Одарченко А.М., Одарченко Д.М., Карбівнича Т.В., Звягінцева Г.Л. Морфологічні зміни у тканинах буряку під час операцій підготовки до заморожування. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 98-99
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33880
Располагается в коллекциях:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy dop.Mizhnar.nauk._prakt.konf.19.05.2011_2-98-99.pdf218.75 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.