Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33880
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПогожих, М. І.-
dc.contributor.authorОдарченко, А. М.-
dc.contributor.authorОдарченко, Д. М.-
dc.contributor.authorКарбівнича, Т. В.-
dc.contributor.authorЗвягінцева, Г. Л.-
dc.date.accessioned2023-06-07T07:10:38Z-
dc.date.available2023-06-07T07:10:38Z-
dc.date.issued2011-05-
dc.identifier.citationПогожих М.І., Одарченко А.М., Одарченко Д.М., Карбівнича Т.В., Звягінцева Г.Л. Морфологічні зміни у тканинах буряку під час операцій підготовки до заморожування. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 98-99uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33880-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleМорфологічні зміни у тканинах буряку під час операцій підготовки до заморожуванняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy dop.Mizhnar.nauk._prakt.konf.19.05.2011_2-98-99.pdf218.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.