Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3382
Назва: | Визначення підходів до отримання правової охорони на зовнішній вигляд страв та харчових продуктів як об’єктів інтелектуальної власності |
Автори: | Дуб, В. В. Забочай, О. В. |
Ключові слова: | об’єкти інтелектуальної власності;зовнішній вигляд страв та харчових продуктів;страви;харчові продукти |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Дуб В. В., Забочай О. В. Визначення підходів до отримання правової охорони на зовнішній вигляд страв та харчових продуктів як об’єктів інтелектуальної власності. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 203-210. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто питання отримання правової охорони на зовнішній вигляд
страв та харчових продуктів, що виготовляються в закладах харчування
готельно-ресторанного господарства як на об’єкти інтелектуальної
власності. Авторами висвітлено законодавчу базу, яка дає підстави для
набуття захисту зовнішнього вигляду страв та харчових продуктів як на
об’єкти промислової власності, а також як на об’єкти авторського права. За
результатами теоретичних досліджень зроблено висновок про
дуалістичність у набутті прав на оформлення зовнішнього вигляду страв та
харчових продуктів у закладах харчування готельно-ресторанної індустрії. The question of the obtaining legal protection on original appearance of food and food products which is made in establishment of feeding and hotel restaurant industry as an object of intellectual property. The authors shows us the legislative base which gives us use to appearance of defense acquisition of dishes and food products as on objects of industrial property and on the objects of copyright. The conclusion about the duality in acquisition the license on decorating original appearance of food and food products in establishments of feeding and hotel-restaurant industry. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3382 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (18) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_2_33.pdf | 249.36 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.