Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3382
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дуб, В. В. | - |
dc.contributor.author | Забочай, О. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-07-18T06:09:55Z | - |
dc.date.available | 2022-07-18T06:09:55Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Дуб В. В., Забочай О. В. Визначення підходів до отримання правової охорони на зовнішній вигляд страв та харчових продуктів як об’єктів інтелектуальної власності. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 203-210. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3382 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто питання отримання правової охорони на зовнішній вигляд страв та харчових продуктів, що виготовляються в закладах харчування готельно-ресторанного господарства як на об’єкти інтелектуальної власності. Авторами висвітлено законодавчу базу, яка дає підстави для набуття захисту зовнішнього вигляду страв та харчових продуктів як на об’єкти промислової власності, а також як на об’єкти авторського права. За результатами теоретичних досліджень зроблено висновок про дуалістичність у набутті прав на оформлення зовнішнього вигляду страв та харчових продуктів у закладах харчування готельно-ресторанної індустрії. | uk_UA |
dc.description.abstract | The question of the obtaining legal protection on original appearance of food and food products which is made in establishment of feeding and hotel restaurant industry as an object of intellectual property. The authors shows us the legislative base which gives us use to appearance of defense acquisition of dishes and food products as on objects of industrial property and on the objects of copyright. The conclusion about the duality in acquisition the license on decorating original appearance of food and food products in establishments of feeding and hotel-restaurant industry. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | об’єкти інтелектуальної власності | - |
dc.subject | зовнішній вигляд страв та харчових продуктів | - |
dc.subject | страви | - |
dc.subject | харчові продукти | - |
dc.title | Визначення підходів до отримання правової охорони на зовнішній вигляд страв та харчових продуктів як об’єктів інтелектуальної власності | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (18) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_2_33.pdf | 249.36 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.