Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33806
Назва: | Розробка та дослідження способу виробництва оздоровчих м’ясних виробів |
Автори: | Капінос, Д. В. |
Науковий керівник : | Ляшенко, Б. В. Загорулько, А. М. |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Капінос Д. В. Розробка та дослідження способу виробництва оздоровчих м’ясних виробів. Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв: матер. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молод. вчених, Харків, 26 травня 2023 р.; наук. кер. Б. В. Ляшенко, А. М. Загорулько. Харків: ДБТУ, 2023. С. 55-56 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33806 |
Розташовується у зібраннях: | Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Zbirnyk_SIAKHV_2023-55-56.pdf | 241.44 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.