Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33806
Назва: Розробка та дослідження способу виробництва оздоровчих м’ясних виробів
Автори: Капінос, Д. В.
Науковий керівник : Ляшенко, Б. В.
Загорулько, А. М.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Капінос Д. В. Розробка та дослідження способу виробництва оздоровчих м’ясних виробів. Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв: матер. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молод. вчених, Харків, 26 травня 2023 р.; наук. кер. Б. В. Ляшенко, А. М. Загорулько. Харків: ДБТУ, 2023. С. 55-56
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33806
Розташовується у зібраннях:Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Zbirnyk_SIAKHV_2023-55-56.pdf241.44 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.