Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33806
Название: Розробка та дослідження способу виробництва оздоровчих м’ясних виробів
Авторы: Капінос, Д. В.
Научный руководитель: Ляшенко, Б. В.
Загорулько, А. М.
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Капінос Д. В. Розробка та дослідження способу виробництва оздоровчих м’ясних виробів. Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв: матер. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молод. вчених, Харків, 26 травня 2023 р.; наук. кер. Б. В. Ляшенко, А. М. Загорулько. Харків: ДБТУ, 2023. С. 55-56
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33806
Располагается в коллекциях:Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Zbirnyk_SIAKHV_2023-55-56.pdf241.44 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.