Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33806
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЛяшенко, Б. В.-
dc.contributor.advisorЗагорулько, А. М.-
dc.contributor.authorКапінос, Д. В.-
dc.date.accessioned2023-06-05T14:33:18Z-
dc.date.available2023-06-05T14:33:18Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationКапінос Д. В. Розробка та дослідження способу виробництва оздоровчих м’ясних виробів. Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв: матер. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молод. вчених, Харків, 26 травня 2023 р.; наук. кер. Б. В. Ляшенко, А. М. Загорулько. Харків: ДБТУ, 2023. С. 55-56uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33806-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleРозробка та дослідження способу виробництва оздоровчих м’ясних виробівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Zbirnyk_SIAKHV_2023-55-56.pdf241.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.