Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33804
Назва: Дослідження структурно-механічних властивостей тістових напівфабрикатів від вмісту вологи
Автори: Ткаченко, С. О.
Науковий керівник : Гурський, П. В.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Ткаченко С. О. Дослідження структурно-механічних властивостей тістових напівфабрикатів від вмісту вологи. Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв: матер. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молод. вчених, Харків, 26 травня 2023 р.; наук. кер. П. В. Гурський. Харків: ДБТУ, 2023. С. 50-52
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33804
Розташовується у зібраннях:Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Zbirnyk_SIAKHV_2023-50-52.pdf354.7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.