Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33804
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorГурський, П. В.-
dc.contributor.authorТкаченко, С. О.-
dc.date.accessioned2023-06-05T14:22:03Z-
dc.date.available2023-06-05T14:22:03Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationТкаченко С. О. Дослідження структурно-механічних властивостей тістових напівфабрикатів від вмісту вологи. Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв: матер. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молод. вчених, Харків, 26 травня 2023 р.; наук. кер. П. В. Гурський. Харків: ДБТУ, 2023. С. 50-52uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33804-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleДослідження структурно-механічних властивостей тістових напівфабрикатів від вмісту вологиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Zbirnyk_SIAKHV_2023-50-52.pdf354.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.