Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33804
Название: Дослідження структурно-механічних властивостей тістових напівфабрикатів від вмісту вологи
Авторы: Ткаченко, С. О.
Научный руководитель: Гурський, П. В.
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Ткаченко С. О. Дослідження структурно-механічних властивостей тістових напівфабрикатів від вмісту вологи. Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв: матер. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молод. вчених, Харків, 26 травня 2023 р.; наук. кер. П. В. Гурський. Харків: ДБТУ, 2023. С. 50-52
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33804
Располагается в коллекциях:Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Zbirnyk_SIAKHV_2023-50-52.pdf354.7 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.