Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33804
Название: | Дослідження структурно-механічних властивостей тістових напівфабрикатів від вмісту вологи |
Авторы: | Ткаченко, С. О. |
Научный руководитель: | Гурський, П. В. |
Дата публикации: | 2023 |
Издательство: | Харків: ДБТУ |
Библиографическое описание: | Ткаченко С. О. Дослідження структурно-механічних властивостей тістових напівфабрикатів від вмісту вологи. Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв: матер. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молод. вчених, Харків, 26 травня 2023 р.; наук. кер. П. В. Гурський. Харків: ДБТУ, 2023. С. 50-52 |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33804 |
Располагается в коллекциях: | Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Zbirnyk_SIAKHV_2023-50-52.pdf | 354.7 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.