Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33804
Title: Дослідження структурно-механічних властивостей тістових напівфабрикатів від вмісту вологи
Authors: Ткаченко, С. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Гурський, П. В.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Ткаченко С. О. Дослідження структурно-механічних властивостей тістових напівфабрикатів від вмісту вологи. Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв: матер. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молод. вчених, Харків, 26 травня 2023 р.; наук. кер. П. В. Гурський. Харків: ДБТУ, 2023. С. 50-52
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33804
Appears in Collections:Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Zbirnyk_SIAKHV_2023-50-52.pdf354.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.