Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33804
Title: | Дослідження структурно-механічних властивостей тістових напівфабрикатів від вмісту вологи |
Authors: | Ткаченко, С. О. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Гурський, П. В. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Ткаченко С. О. Дослідження структурно-механічних властивостей тістових напівфабрикатів від вмісту вологи. Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв: матер. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молод. вчених, Харків, 26 травня 2023 р.; наук. кер. П. В. Гурський. Харків: ДБТУ, 2023. С. 50-52 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33804 |
Appears in Collections: | Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Zbirnyk_SIAKHV_2023-50-52.pdf | 354.7 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.