Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33790
Назва: Удосконалення технології зефіру з додаванням плодоовочевої пасти отриманої низькотемпературним концентрування
Автори: Титаренко, Н. В.
Ібаєв, Е. Б.
Науковий керівник : Загорулько, А. М.
Загорулько, О. Є.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Титаренко Н. В., Ібаєв Е. Б. Удосконалення технології зефіру з додаванням плодоовочевої пасти отриманої низькотемпературним концентрування. Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв: матер. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молод. вчених, Харків, 26 травня 2023 р.; наук. кер. А. М. Загорулько, О. Є. Загорулько. Харків: ДБТУ, 2023. С. 20-21
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33790
Розташовується у зібраннях:Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Zbirnyk_SIAKHV_2023-20-21.pdf241.76 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.