Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33790
Назва: | Удосконалення технології зефіру з додаванням плодоовочевої пасти отриманої низькотемпературним концентрування |
Автори: | Титаренко, Н. В. Ібаєв, Е. Б. |
Науковий керівник : | Загорулько, А. М. Загорулько, О. Є. |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Титаренко Н. В., Ібаєв Е. Б. Удосконалення технології зефіру з додаванням плодоовочевої пасти отриманої низькотемпературним концентрування. Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв: матер. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молод. вчених, Харків, 26 травня 2023 р.; наук. кер. А. М. Загорулько, О. Є. Загорулько. Харків: ДБТУ, 2023. С. 20-21 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33790 |
Розташовується у зібраннях: | Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Zbirnyk_SIAKHV_2023-20-21.pdf | 241.76 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.