Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33790
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Загорулько, А. М. | - |
dc.contributor.advisor | Загорулько, О. Є. | - |
dc.contributor.author | Титаренко, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Ібаєв, Е. Б. | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-05T13:50:19Z | - |
dc.date.available | 2023-06-05T13:50:19Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Титаренко Н. В., Ібаєв Е. Б. Удосконалення технології зефіру з додаванням плодоовочевої пасти отриманої низькотемпературним концентрування. Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв: матер. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молод. вчених, Харків, 26 травня 2023 р.; наук. кер. А. М. Загорулько, О. Є. Загорулько. Харків: ДБТУ, 2023. С. 20-21 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33790 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Удосконалення технології зефіру з додаванням плодоовочевої пасти отриманої низькотемпературним концентрування | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Zbirnyk_SIAKHV_2023-20-21.pdf | 241.76 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.