Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33790
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЗагорулько, А. М.-
dc.contributor.advisorЗагорулько, О. Є.-
dc.contributor.authorТитаренко, Н. В.-
dc.contributor.authorІбаєв, Е. Б.-
dc.date.accessioned2023-06-05T13:50:19Z-
dc.date.available2023-06-05T13:50:19Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationТитаренко Н. В., Ібаєв Е. Б. Удосконалення технології зефіру з додаванням плодоовочевої пасти отриманої низькотемпературним концентрування. Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв: матер. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молод. вчених, Харків, 26 травня 2023 р.; наук. кер. А. М. Загорулько, О. Є. Загорулько. Харків: ДБТУ, 2023. С. 20-21uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33790-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleУдосконалення технології зефіру з додаванням плодоовочевої пасти отриманої низькотемпературним концентруванняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Zbirnyk_SIAKHV_2023-20-21.pdf241.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.