Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33790
Название: | Удосконалення технології зефіру з додаванням плодоовочевої пасти отриманої низькотемпературним концентрування |
Авторы: | Титаренко, Н. В. Ібаєв, Е. Б. |
Научный руководитель: | Загорулько, А. М. Загорулько, О. Є. |
Дата публикации: | 2023 |
Издательство: | Харків: ДБТУ |
Библиографическое описание: | Титаренко Н. В., Ібаєв Е. Б. Удосконалення технології зефіру з додаванням плодоовочевої пасти отриманої низькотемпературним концентрування. Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв: матер. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молод. вчених, Харків, 26 травня 2023 р.; наук. кер. А. М. Загорулько, О. Є. Загорулько. Харків: ДБТУ, 2023. С. 20-21 |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33790 |
Располагается в коллекциях: | Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Zbirnyk_SIAKHV_2023-20-21.pdf | 241.76 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.