Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33790
Название: Удосконалення технології зефіру з додаванням плодоовочевої пасти отриманої низькотемпературним концентрування
Авторы: Титаренко, Н. В.
Ібаєв, Е. Б.
Научный руководитель: Загорулько, А. М.
Загорулько, О. Є.
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Титаренко Н. В., Ібаєв Е. Б. Удосконалення технології зефіру з додаванням плодоовочевої пасти отриманої низькотемпературним концентрування. Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв: матер. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молод. вчених, Харків, 26 травня 2023 р.; наук. кер. А. М. Загорулько, О. Є. Загорулько. Харків: ДБТУ, 2023. С. 20-21
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33790
Располагается в коллекциях:Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Zbirnyk_SIAKHV_2023-20-21.pdf241.76 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.