Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33790
Title: Удосконалення технології зефіру з додаванням плодоовочевої пасти отриманої низькотемпературним концентрування
Authors: Титаренко, Н. В.
Ібаєв, Е. Б.
metadata.dc.contributor.advisor: Загорулько, А. М.
Загорулько, О. Є.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Титаренко Н. В., Ібаєв Е. Б. Удосконалення технології зефіру з додаванням плодоовочевої пасти отриманої низькотемпературним концентрування. Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв: матер. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молод. вчених, Харків, 26 травня 2023 р.; наук. кер. А. М. Загорулько, О. Є. Загорулько. Харків: ДБТУ, 2023. С. 20-21
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33790
Appears in Collections:Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Zbirnyk_SIAKHV_2023-20-21.pdf241.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.