Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33784
Назва: Зерно пшениці, як сировина для виробництва продуктів харчування та комбікормів
Автори: Балацко, С. М.
Ажипа, О. Л.
Шуваєв, М. С.
Стригунов, Р. Є.
Науковий керівник : Богомолов, О. В.
Ірклієнко, В. І.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Балацко С. М., Ажипа О. Л., Шуваєв М. С., Стригунов Р. Є. Зерно пшениці, як сировина для виробництва продуктів харчування та комбікормів. Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв: матер. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молод. вчених, Харків, 26 травня 2023 р.; наук. кер. О. В. Богомолов, В. І. Ірклієнко. Харків: ДБТУ, 2023. С.4-6
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33784
Розташовується у зібраннях:Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Zbirnyk_SIAKHV_2023-4-6.pdf296.37 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.