Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33784
Название: | Зерно пшениці, як сировина для виробництва продуктів харчування та комбікормів |
Авторы: | Балацко, С. М. Ажипа, О. Л. Шуваєв, М. С. Стригунов, Р. Є. |
Научный руководитель: | Богомолов, О. В. Ірклієнко, В. І. |
Дата публикации: | 2023 |
Издательство: | Харків: ДБТУ |
Библиографическое описание: | Балацко С. М., Ажипа О. Л., Шуваєв М. С., Стригунов Р. Є. Зерно пшениці, як сировина для виробництва продуктів харчування та комбікормів. Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв: матер. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молод. вчених, Харків, 26 травня 2023 р.; наук. кер. О. В. Богомолов, В. І. Ірклієнко. Харків: ДБТУ, 2023. С.4-6 |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33784 |
Располагается в коллекциях: | Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Zbirnyk_SIAKHV_2023-4-6.pdf | 296.37 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.