Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33784
Название: Зерно пшениці, як сировина для виробництва продуктів харчування та комбікормів
Авторы: Балацко, С. М.
Ажипа, О. Л.
Шуваєв, М. С.
Стригунов, Р. Є.
Научный руководитель: Богомолов, О. В.
Ірклієнко, В. І.
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Балацко С. М., Ажипа О. Л., Шуваєв М. С., Стригунов Р. Є. Зерно пшениці, як сировина для виробництва продуктів харчування та комбікормів. Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв: матер. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молод. вчених, Харків, 26 травня 2023 р.; наук. кер. О. В. Богомолов, В. І. Ірклієнко. Харків: ДБТУ, 2023. С.4-6
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33784
Располагается в коллекциях:Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Zbirnyk_SIAKHV_2023-4-6.pdf296.37 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.