Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33784
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorБогомолов, О. В.-
dc.contributor.advisorІрклієнко, В. І.-
dc.contributor.authorБалацко, С. М.-
dc.contributor.authorАжипа, О. Л.-
dc.contributor.authorШуваєв, М. С.-
dc.contributor.authorСтригунов, Р. Є.-
dc.date.accessioned2023-06-05T13:24:50Z-
dc.date.available2023-06-05T13:24:50Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationБалацко С. М., Ажипа О. Л., Шуваєв М. С., Стригунов Р. Є. Зерно пшениці, як сировина для виробництва продуктів харчування та комбікормів. Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв: матер. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молод. вчених, Харків, 26 травня 2023 р.; наук. кер. О. В. Богомолов, В. І. Ірклієнко. Харків: ДБТУ, 2023. С.4-6uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33784-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleЗерно пшениці, як сировина для виробництва продуктів харчування та комбікормівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Zbirnyk_SIAKHV_2023-4-6.pdf296.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.