Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33784
Title: Зерно пшениці, як сировина для виробництва продуктів харчування та комбікормів
Authors: Балацко, С. М.
Ажипа, О. Л.
Шуваєв, М. С.
Стригунов, Р. Є.
metadata.dc.contributor.advisor: Богомолов, О. В.
Ірклієнко, В. І.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Балацко С. М., Ажипа О. Л., Шуваєв М. С., Стригунов Р. Є. Зерно пшениці, як сировина для виробництва продуктів харчування та комбікормів. Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв: матер. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молод. вчених, Харків, 26 травня 2023 р.; наук. кер. О. В. Богомолов, В. І. Ірклієнко. Харків: ДБТУ, 2023. С.4-6
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33784
Appears in Collections:Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Zbirnyk_SIAKHV_2023-4-6.pdf296.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.