Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3376
Название: Удосконалення системи управління якістю як чинник конкурентоспроможності підприємств м'ясопереробної галузі
Авторы: Одарченко, М. С.
Сесь, А. М.
Соколова, Є. Б.
Ключевые слова: підприємства м'ясопереробної галузі;управління якістю;конкурентоспроможність
Дата публикации: 2013
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Одарченко М. С., Сесь А. М., Соколова Є. Б. Удосконалення системи управління якістю як чинник конкурентоспроможності підприємств м'ясопереробної галузі. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 164-168.
Краткий осмотр (реферат): Обґрунтовано та досліджено вплив системи управління якістю для підвищення конкурентоспроможності готової продукції, яка випускається, та платоспроможності підприємств м’ясної промисловості. Надано низку рекомендацій щодо функціонування системи управління якістю на підприємствах м'ясопереробної промисловості, які дозволять вийти підприємству на якісно новий рівень обслуговування споживачів.
The influence of the quality management system for the increase of finished products marketability and solvency of meat factories is substantiated and investigated. A number of recommendations concerning the functioning of quality management system at meat-packing factories that will lead them to a brand new level of customer service are provided.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3376
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (18)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2013_2_27.pdf299.4 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.