Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3376
Назва: Удосконалення системи управління якістю як чинник конкурентоспроможності підприємств м'ясопереробної галузі
Автори: Одарченко, М. С.
Сесь, А. М.
Соколова, Є. Б.
Ключові слова: підприємства м'ясопереробної галузі;управління якістю;конкурентоспроможність
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Одарченко М. С., Сесь А. М., Соколова Є. Б. Удосконалення системи управління якістю як чинник конкурентоспроможності підприємств м'ясопереробної галузі. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 164-168.
Короткий огляд (реферат): Обґрунтовано та досліджено вплив системи управління якістю для підвищення конкурентоспроможності готової продукції, яка випускається, та платоспроможності підприємств м’ясної промисловості. Надано низку рекомендацій щодо функціонування системи управління якістю на підприємствах м'ясопереробної промисловості, які дозволять вийти підприємству на якісно новий рівень обслуговування споживачів.
The influence of the quality management system for the increase of finished products marketability and solvency of meat factories is substantiated and investigated. A number of recommendations concerning the functioning of quality management system at meat-packing factories that will lead them to a brand new level of customer service are provided.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3376
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (18)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2013_2_27.pdf299.4 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.