Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3376
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОдарченко, М. С.-
dc.contributor.authorСесь, А. М.-
dc.contributor.authorСоколова, Є. Б.-
dc.date.accessioned2022-07-17T17:29:30Z-
dc.date.available2022-07-17T17:29:30Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationОдарченко М. С., Сесь А. М., Соколова Є. Б. Удосконалення системи управління якістю як чинник конкурентоспроможності підприємств м'ясопереробної галузі. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 2(18). C. 164-168.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3376-
dc.description.abstractОбґрунтовано та досліджено вплив системи управління якістю для підвищення конкурентоспроможності готової продукції, яка випускається, та платоспроможності підприємств м’ясної промисловості. Надано низку рекомендацій щодо функціонування системи управління якістю на підприємствах м'ясопереробної промисловості, які дозволять вийти підприємству на якісно новий рівень обслуговування споживачів.uk_UA
dc.description.abstractThe influence of the quality management system for the increase of finished products marketability and solvency of meat factories is substantiated and investigated. A number of recommendations concerning the functioning of quality management system at meat-packing factories that will lead them to a brand new level of customer service are provided.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectпідприємства м'ясопереробної галузі-
dc.subjectуправління якістю-
dc.subjectконкурентоспроможність-
dc.titleУдосконалення системи управління якістю як чинник конкурентоспроможності підприємств м'ясопереробної галузіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (18)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_2_27.pdf299.4 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.